1. Orice oferta prezentata pe website are un regulament propriu mentionat in pagina proprie. Exemplu: oferte de Craciun, Paste, Black Friday etc.

2. Canalele TV proprii ale altor furnizori nu au uptime garantat.

3. xIPTV Romania nu este responsabil de eventuale probleme cu dispozitivele: erori de configurare, probleme de fabrica sau altele.

4. Grila TV se poate modifica, iar abonatii se vor notifica cu privire la aceste modificari prin e-mail sau alte cai de comunicare.

5. xIPTV Romania nu stocheaza datele personale ale abonatilor: adrese IP, date financiare, nume sau alte informatii cu caracter personal. Identificarea se face prin codul MAC al aplicatiei IPTV.

6. xIPTV Romania ofera abonamente 100% digitale, fara semnaturi/cabluri/antene satelit sau alt fel de aparate.

7. Conexiunea minima de internet pentru a functiona fara probleme este de 5 mbps download.

8. Returnarea banilor se face in termen de 14 zile de la activarea abonamentului, neavand nevoie de motive de justificare.

9. Serviciile functioneaza non-stop 24/7, cu surse backup. Desi facem tot posibilul, nu garantam 100% functionarea si pot aparea probleme neprevazute care vor fi anuntate.

10. Perioada de test (incercare) este de 24 ore. Aceasta este gratuita sau contracost in conformitate cu ofertele de pe website.

11. xIPTV Romania nu are nevoie de o conexiune prin VPN, insa recomandam folosirea unei conexiuni VPN care este gratuita dar nu garantata prin aplicatia noastra de Android.

12. xIPTV Romania nu este disponibil pentru persoanele rezidente in Romania.

13. Utilizatorii care incalca conexiunile sau drepturile de vizionare precum abonamentele de pe site, pot fi blocati fara drept de a reutiliza serviciile xIPTV.

 

Persoanele care aleg sa foloseasca xIPTV declara pe propria raspundere ca sunt de acord si accepta Termenele si Conditiile noastre.