Categories
Despre IPTV

In acest articol o sa dezbatem cele mai frecvente intrebari puse de persoane care tocmai ce au auzit despre tehnologia IPTV. Daca inca nu stii ce este iptv avem un articol despre asta pe site-ul nostru.

Ce pot face cu IPTV?

Poti viziona cu orice dispozitiv inteligent (telefon, tableta, smart TV, Android Box, Apple TV etc) canale TV din intreaga lume, filme si seriale online (tehnologie Video On Demand), emisiuni/competitii sportive din trecut. De cele mai multe ori furnizorii de IPTV ofera acces utilizatorilor doar printr-o aplicatie fara a fi nevoie de un dispozitiv special si brand-uit.

Cum pot avea acces la IPTV?

Sunt foarte multi provideri de IPTV si reselleri in intreaga lume care vand abonamente IPTV, insa una dintre cele mai grele parti este sa gasesti cel mai bun server care este condus de o echipa de incredere. Daca cauti pretul cel mai mic fii foarte atent la persoanele care mentioneaza ca vand si canale din Romania deoarece cel mai probabil este vorba de o calitate extrem de proasta si vei avea doar 20% din grila. Pretul promis de 40 EUR anual suna bine, insa in realitate este nesustenabil.

Care sunt pasii de urmat pentru IPTV?

1 – Asigura-te ca dispozitivul pe care vrei sa vizionezi este inteligent si poate instala o aplicatie de tip IPTV, exemplu: Smart IPTV, Mega IPTV, Flix IPTV, Quzu TV, Net IPTV si multe altele.

2 – Gaseste un provider sau reseller care ti-a oferit un trial din care reiese calitate si stabilitate.

3 – Daca inca nu esti sigur daca iti va functiona tehnologia de televiziune prin internet pe dispozitivul tau, atunci discuta cu operatorii providerului care iti vor oferi cea mai buna solutie.

La ce preturi pot gasi abonamente IPTV?

Desi toata lumea isi doreste pretul cel mai mic cand vine vorba despre orice, serviciile IPTV de calitate se regasesc in intreaga lume la preturi ce variaza intre 10-20 EUR lunar sau 100-150 EUR anual. De obicei preturile medii reflecta realitate, adica calitate si stabilitate care se poate garanta doar printr-un pret decent care poate acoperi intreaga cheltuiala a providerului IPTV care de cele mai multe ori nu este mica cand este vorba despre peste 10.000 canale TV care trebuie sa functioneze 24/7. Intotdeauna fereste-te de preturi cum ar fi 50 EUR anual, daca nu exista o oferta activa.

Exista servicii IPTV gratuite?

Da, exista si acest fel insa vei descoperi ca nu sunt stabile deoarece sunt extrem de multi utilizatori care vizioneaza simultan iar investitiile sunt minime in infrastructura (fiind fara plata), reclame enervante sau chiar transmisiune indisponibila de cele mai multe ori. In acelasi timp, datele tale sunt preluate si vandute mai departe in scopuri comerciale (marketing).

IPTV functioneaza in orice tara?

Da, conexiunea IPTV in majoritatea tarilor fiind un standard foarte bine cunoscut in intreaga lume.

Este sigur sa folosesti VPN cu IPTV?

Desigur ca da, este total sigur sa folosesti VPN impreuna cu IPTV, iar aceasta metoda este chiar si cea mai recomandata. Anumiti provideri sau reselleri IPTV au serviciile blocate in diferite tari, iar acestia pot obliga utilizatorii sa foloseasca VPN.

 

Ca si un ultim cuvant, acestea ar fi unele dintre cele mai multe nelamuriri ale persoanelor interesante de aceasta tehnologie de televiziune prin internet. Daca ai o intrebare, noi s-ar putea sa avem un raspuns asadar contacteaza-ne prin metodele afisate pe website.